Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جواد خیابانی نامی آشنا برای گزارش مسابقاتی است که فراتر از ابعاد یک میدان ورزشی محسوب می‌شود. او که مسابقه تاریخی «ایران-استرالیا» در ملبورن را با پایانی شورانگیز گزارش کرده است، با انبوهی خاطره و با ثبت تصاویری متفاوت، تهیه‌کننده و سازنده مستندی شده است که محصول جدید موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیابانی در گفتگوی کوتاهی درباره مستند «حماسه ملبورن» و روایتی که از این دیدار در آن تصویر شده است به خبرنگار مهر بیان کرد: این مستند، خوراک فوتبالی‌ها است! مستندی کاملاً جذاب با تصاویری که هیچ‌کس تا به حال ندیده و فقط از دریچه دوربین من ثبت شده و برای سالگرد ۸ آذرماه آماده شده است. من به‌عنوان راوی این مستند به نکاتی در قالب تصویر اشاره می‌کنم که کاملاً برای مخاطب تازگی دارد. ما در این مستند، تصاویری متفاوت از حواشی بازی ایران-استرالیا در ۸ آذر ۱۳۷۶ داریم که خودم ضبط کرده‌ام.

از زنده‌یاد میناوند تا بازیکنان قدیمی در یک مستند

وی درباره گفتگوها و مصاحبه‌هایی که در مستند انجام شده است، بیان کرد: در این مستند با خداداد عزیزی، رضا شاهرودی و حمید استیلی و بچه‌های دیگر تیم صحبت کردم. زنده یاد مهرداد میناوند هم در فیلم حضور دارد. به علاوه به آقای «مهرداد مسعودی» هم پرداختیم که خیلی در انجام بازی ایران-استرالیا نقش داشت و به خصوص درباره مشکلات حضور منافقین در ورزشگاه که می‌خواستند جنجال بسازند و عدم پخش تصاویر آنها از استادیوم و اتفاقات مختلفی که در ملبورن افتاد، تاثیر خوبی گذاشت.

خیابانی یادآور شد: ما در این مستند گذری هم به این مساله داریم که چرا فوتبال ایران در طی این سال‌ها به جام جهانی نرفت و در جام جهانی ۱۹۷۸ چه گذشت. این‌ها مقدمه مستند است و بعد به مسابقات مرحله اول مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ می‌رسیم و سپس مراحل بعدی بازی‌های مقدماتی و رسیدن به ژاپن در پلی‌اف و در نهایت ملبورن.

تصاویری که وی اچ اس ضبط شد

این گزارشگر فوتبال درباره کیفیت تصاویری که آن زمان با دوربین شخصی خود تصویربرداری کرده است بیان کرد: آن موقع مثل حالا نبود که هر کسی دوربینی داشته باشد و فیلم بگیرد. من آن زمان به سختی فیلم‌ها را گرفتم. بخشی از آن فیلم‌ها وی‌اچ‌اس است و تقریباً از کیفیت افتاده ولی چون تا به حال کسی از حواشی آن اتفاقات فیلمی نگرفته است، این تصاویر تماشایی است و سند قابل توجهی حساب می‌شود.

وی اضافه کرد: کیفیت بخشی از مستند شاید چندان مطلوب نباشد ولی اهمیت بالایی به لحاظ ثبت اتفاقات دارد. ما زمان زیادی فیلم ضبط شده در اختیار داشتیم و تبدیل و تدوین آن‌ها به یک فیلم مستند سخت بود.

خیابانی درباره تیم سازنده این مستند نیز توضیح داد: ما یک گروهِ کارگردانی داشتیم و از بچه‌های گروه ورزش و افراد مختلف برای ساخت این مستند کمک گرفتیم. من با بچه‌های تبریز کار را پیش بردم و به شکل تیمی این کار تولید شده است.

وی در پایان بیان کرد: به نظرم، ما به تاریخ ورزش ایران مدیونیم و خیلی از اتفاقات مهم ورزشی جایی ثبت نشده است. از موسسه اندیشه شهید آوینی ممنونم که امکان تولید این مستند را فراهم کرد و امیدوارم همه کمک کنند تا این مستند به خوبی دیده شود و در تاریخ ماندگار شود. البته من مستند دیگری هم درباره تاریخ مستند ورزش برای شبکه سه کار می‌کنم، منتهی در آن کار به جای شخصیت‌ها، به رویدادهای ورزشی پرداخته می‌شود.

این مستند امروز جمعه ساعت ۱۵ از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود.

کد خبر 5361005 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: جواد خیابانی شبکه یک سیما فیلم مستند فوتبال فیلم کوتاه تئاتر ایران فیلم مستند فیلم منصور برنامه تلویزیونی آلبوم موسیقی شبکه پنج سیما پانزدهمین جشنواره سینماحقیقت سینمای مستند شبکه مستند سیما جشنواره سینماحقیقت پانزدهمین جشنواره سینما حقیقت سریال خارجی سریال ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۷۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟

ام‌جی سایبرستر ازجمله خودرو‌هایی است که توانسته توجه فراوانی را در جهان به سمت خود جلب کند. این خودروی چینی-انگلیسی به‌تازگی در تهران و روی خودروبر دیده‌شده و احتمالاتی مبنی بر ورود این خودرو به کشور وجود دارد.

به گزارش خبرآنلاین، خودروساز MG سال ۱۹۲۴ در آکسفورد انگلستان تأسیس شد. در طول سال‌ها، این برند تغییر کرده و اکنون تحت مالکیت سایک‌موتور چین است. MG سایبرستر برای اولین بار در جشنواره سرعت گودوود در جولای ۲۰۲۳ حضور یافت.

زبان طراحی محصولات ام‌جی در سایبرستر دیده می‌شود. طراحی خودرو به صورت کلی مدرن به نظر می‌رسد، اما ادای احترام به رودستر‌های نمادین MG هم در آن دیده می‌شود.

چراغ‌های جلویی تلفیقی از خطوط تند و تیز و همچنین خطوط منحنی دارند. کاپوت خودرو کشیده و خمیده به سمت پایین طراحی‌شده و باعث شده تا دماغه خودرو باریک‌تر به نظر برسد. درب‌های قیچی‌شکل و بالارونده از جذابیت‌های این خودرو به‌حساب می‌آیند. گرافیک داخلی چراغ‌های جلویی زیبایی و جذابیت خاصی دارند.

چراغ پشتی از سبک L مانند و متصل بهره برده و درون آن‌ها یک فلش دیده می‌شود. نمای کناری طراحی خمیده و منحنی‌شکلی دارد. تیونینگ شاسی سایبرستر توسط گروه ایتالیایی DANISI انجام می‌شود که قبلاً با گروه فرمول یک فراری همکاری می‌کرد.

سایبرستر به‌عنوان میراث MG، عناصر طراحی کلاسیک خود را با نمای جانبی متمایز و فضای داخلی با صندلی‌های چرمی ناپا و پنل مرکزی فیبر کربنی ادامه می‌دهد. در بالای فرمان، نمایشگر کیلومترشمار را خواهید دید که از سه پنل LCD تشکیل‌شده است. سیستم اطلاعات-سرگرمی سایبرستر از تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸۱۵۵ بهره می‌برد که در مقایسه با دیگر رقبا ضعیف‌تر است.

نسخه پایه سایبرستر به یک موتور الکتریکی روی محور عقب تجهیز شده است که ۳۱۴ اسب‌بخار قدرت دارد. بهترین نسخه چهارچرخ محرک بوده و خروجی آن به ۵۴۴ اسب‌بخار می‌رسد. حداکثر سرعت سایبرستر ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت است. دو باتری برای این خودرو اسپرت در نظر گرفته‌شده است؛ باتری ۶۴ کیلووات و باتری ۷۷ کیلووات که برد آن‌ها به ترتیب ۵۰۱ تا ۵۸۰ کیلومتر است.

شاید این برد کم به نظر برسد؛ اما ام‌جی برای کنترل وزن خودرو، باتری بزرگ‌تری را نمی‌توانست نصب کند. سایبرستر چهارچرخ محرک برابر ۱۹۸۵ کیلوگرم وزن دارد.

این خودروی زیبا و اسپرت در صورت ورود به بازار ایران، می‌تواند لقب زیباترین و خاص‌ترین خودروی وارداتی بازار ایران را یدک بکشد!

دیگر خبرها

  • «رویداد مستندسازان علمی» برگزار می‌شود
  • حسرت بزرگ سردار؛ وقتی کارلوس کی‌روش گفت: تعویض؛ خودم داوطلبانه قبول کردم
  • آزمون: بازی با ژاپن شیرین‌ترین برد فوتبالی‌ام بود
  • مادری پسر معلول خود را خوراک تمساح کرد
  • «قلیچ» به مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران رسید
  • اعلام اسامی راه‌یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه انجمن سینمای جوان
  • اعلام اسامی راه‌یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه انجمن سینمای جوانان ایران
  • اعلام اسامی راه یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه
  • جان تری و توصیف شخصیت های فوتبالی در قالب کلمات کوتاه / زیرنویس فارسی
  • (تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟